rss Satunnainen standardifakta

4.4.2014

Mihin tarvitaan elintarviketietoa?

Elintarviketieto koskee elintarvikkeiden ja niiden ominaisuuksien kuvausta ja yksilöimistä. Elintarviketietoja tarvitaan ja käytetään moniin tarkoituksiin, kuten pakkausmerkintöihin, tuotekehitykseen, ruokavaliohoitoon, ravitsemushoitoon, kuluttajainformaatioon ja tutkimukseen. Tästä syystä monien erityyppisten tahojen on luotava, kerättävä, vaihdettava tai käytettävä yksityiskohtaisia tietoja eri elintarvikkeista.

Lähde: SFS-EN 16104 2014 Elintarviketieto. Rakenne ja tiedonsiirtomuoto

Palaa otsikoihin



Apua opetukseen ja oppimiseen

Standardisoinnin oppilaitosportaali SFSedu

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry  /  Malminkatu 34, 00100 HELSINKI  /  puh. 09 149 9331  /  Tietosuoja